Kezdőlap | Csatornatisztítás | Csatornakamerázás | Elérhetőség

Csatornakamerázás, kamerás csatorna hibakeresés - Budapesten és környékén

Az elmúlt egy évben Budapesten és környékén legalább 100 olyan esettel találkoztam, ahol csatornakamerázással elkerülhető lett volna az, hogy a szennyvíz elöntse a lakást! A szennyvízár után, az igazi veszteség pedig nem a dugulás elhárításának a költsége volt.

Felhívom a figyelmét! Ha, észreveszi, hogy a megszokottól eltérő módon folyik le a szennyvíz (lassabban, akadozva, stb.) a wc-ben, vagy a mosogatóban, ha a fürdővíz felhabzik a padlóösszefolyón az már gyanús. Ugye tudja mit jelent az érelmeszesedés? Nos, itt is valami hasonló van. A lefolyócsövek falán, az illesztéseknél, repedéseknél megtapad a zsír, a kosz. Ez magától nem múlik el, sőt egyre jobban vastagodik, és ha nem avatkozunk be, akkor jön a…, de már leírtam.

Előzze meg ezt az alattomos betegséget csatornakamerázással! Hívjon, a 06-30-914-35-88 telefonszámon, egyeztessünk időpontot és megtalálom Önnek a hibát és a megoldást is, lakjon az ország bármely részén.

Kamerás csatorna hibakeresés színes csatornakamerával 32-125 mm csőátmérő között. A vizsgálat eredményét fényképen /sd kártyán/ rögzítem. ( Lefolyóvezetékek sérülésének keresése, krónikus visszatérő dugulások okának feltárása első kézből.)
A kamerás csatorna hibakeresés eredménye alapján javaslatot teszek a szennyvízáradat megelőzésére, a hiba elhárítására, s ha igényli, el is végzem a munkát.

Lefolyóvezetékek sérüléseinek megtalálása, állapotfelmérése színes csatornakamerával. Kamerás csatorna hibakeresés és elhárítás.
Hívjon: 06-30-914-35-88!
Csatornakamerázás budapesten és környékén

Szolgáltatásaim:
Csőtörések, repedések javítása
Műszeres csőrepedés keresés
Kamerás csatornavizsgálat
Vízvezeték-szerelés megbízhatóan
Gyors, azonnali duguláselhárítás