Kezdőlap | Csatornatisztítás | Csatornakamerázás | Elérhetőség

Csatornatisztítás, gyorsan, szakszerűen - Budapesten és környékén…

Hogyan szabadulhat meg gyorsan az eldugult wc, szennyvízakna, konyhai és fürdőszobai lefolyóból előtörő szennyvíz rémisztő nyűgétől?

Bontás nélkül megoldom az eldugult lefolyók tisztítását és leveszem a válláról minden zsíros lerakódás, gusztustalan dugulás gondját, baját. Elárulom, hogy Önnek a fő problémát nem a dugulás jelenti, mert azt gyorsan megszüntetem gépi csatornatisztítással, hanem a lakásban, irodában, üzlethelyiségben feltörő és szétfolyó szennyvíz okozta kellemetlenségek, károk.

Ugye nagy baj van, ha szennyvíz áztatja a szőnyeget, a parkettát, az iratszekrényt, vagy az árúját? Mi a drágább, a szakszerű csatornatisztítás, vagy az értékei? Ne várjon, hívjon most a 06-30-914-35-88 számomon.

Azonnali kiszállás, hibafelderítés és csatornatisztítás Budapesten és környékén! Hívjon bárki, akinek csatornatisztításra van szüksége (magánszemély, vállalat, intézmény, társasház közös képviselője), én segítek.

Amennyiben a hibát be tudja határolni (akna, vezeték, összefolyó, szifon, stb.), akkor telefonon előzetes árajánlatot adok a munkámra és a megérkezésig is, már a probléma legkedvezőbb megoldásán tudok gondolkodni. Megrendelés és csatornatisztítás esetén nincs kiszállási díj.

Ha nem az első esetről, vagy nem idegenanyagos (rongy, műanyagzacskó, stb.) dugulásról van szó, akkor a csatornatisztítás után, szaktanácsot adok az újabb dugulás elkerülésének lehetőségeiről.

Eldugult csatorna, lefolyók gépi tisztítása a lakásban, a pincében, az udvaron és a földalatti vezetékek esetén is. Hívjon: 06-30-914-35-88, segítek! Csatornatisztítás budapesten és környékén

Szolgáltatásaim:
Csőtörések, repedések javítása
Műszeres csőrepedés keresés
Kamerás csatornavizsgálat
Vízvezeték-szerelés megbízhatóan
Gyors, azonnali duguláselhárítás